BODY CLOCK Yoga klasser med Tina Hedrén

Tina Hedrén gästar ASW Seasonal Yoga studio under 4 härliga söndagar 2018. 

kl. 15-17 den 4 feb, 4 mars, 29 apr och 6 maj

BODY CLOCK
Du har säkert hört talas om den cirkadiska klockan och våra organs och cellers rytm.
Det är länkat till Nobelpriset i medicin 2017.
För mer än 2000 år sedan observerade man i den kinesiska medicinen att kroppens organ verkar ha en egen rytm och en tid där organet är starkt respektive svagt.

Teamet bakom Seasonal Yoga har skapat två unika yoga-flöden Body Clock Yin och Body Clock Yang där vi rör oss medurs för att ge energi från ett organ till ett annat.
Du får lära dig denna teori genom två unika yoga flöden på din matta.Varje flöde är en dryg timme men du kan också välja en specifik del om du skulle vilja till exempel stärka lungorna eller om du har begränsat med tid för din träning.

TINA HEDRÈN
Tina  började 1995 aktivt träna yoga, detta följdes av studier i bland
annat Schweiz och England. Tina är också Feldenkrais pedagog, Pilates och Qi gong
& Tai Ji lärare. Hon har haft världen som sitt arbetsfält och presenterat kurser i
Europa, Asien och Afrika
Genom sitt företag Movements Arts erbjuder hon ständigt spännande utbildningar och retreats. Hon är medlem i Yoga Alliance
och driver den internationella utbildningen Seasonal Yoga i Sverige.

Nyhet! Yoga för stela med Daniel

FÖR STEL FÖR YOGA? Torsdagar 19.15-20.15

Ingen fara, alla kan Yoga! Vi gör enkla, effektiva övningar som sträcker ut och ger ny energi. Varje klass består av andning, Yoga och avslappning. Efter ca. 3-4 klasser kommer du att märka skillnad i både kropp och sinne. Denna kurs är en introduktionsklass på 10 klasser, start v. 38, priset är 1500kr. Eftersom att du kanske missar någon klass, så pågår terminen i 12 veckor. I priset ingår att du även får prova Qi Gong och Kundalini Yoga, alla klasser utom avancerad Yoga. Som medlem hos oss har du också alltid förtur till våra extra events, ex. teknik workshop, retreats.

Varmt Välkommen!

Invigning av nya studion!

Annika i nya studion

Annika i nya studion

Marina Papazian- Lärare i Seasonal Yoga, Pilates, dans, Qi Gong med mera

Marina Papazian- Lärare i Seasonal Yoga, Pilates, dans, Qi Gong med mera

Roland i Engelska parken 2016 vänd beskuren

Efter många år av drömmar, sparande och hårt arbete så förverkligar vi vår dröm om en egen studio. En plats där ditt välmående börjar redan när du kliver in genom dörren. Vår vision är en familjär känsla där vi ger näring åt varandra. Vi stärker varandra så att vi kan stärka våra familjer, vänner och hela samhället. Särskilt barnen. Barnen idag behöver självkänsla, kreativitet och god fysik. När vi tar hand om oss själva och om varandra blir vi bättre rustade för att vara de trygga vuxna och fina medmänniskor vi är tänkta att vara.

Med stor glädje hälsar vi varmt välkommen på invigning: LÖRDAG 26 aug 11-14 samt SÖNDAG 3 sep 13-17. INBJUDAN: Studio invigning 2017

Roland Nahringbauer- Kundalini Yogalärare

Välkommen till en ny termin!

Med stor glädje oIMG_1208ch längtan efter dig hälsar jag både nya och gamla Yogisar varmt välkomna till en ny underbar termin med Yoga, meditation och personlig utveckling.

Vi startar v.35, i slutet av augusti, denna termin blir det måndagar som vanligt, kompletterat av onsdagar,  och tiden är 20-21.

 

Ny Asana Workshop 23 april

Välkommen till en rolig och lärorik Yoga workshop som kommer att fördjupa din kunskap om Yoga positionernas inneboende intelligens och hur din förfinade teknik kommer att skänka dig än större känsla och närvaro i din Yoga. Passar både nybörjare och vana Yogis- detta är ett livslångt lärande och vi har alla ständigt något att lära och utveckla.

För att dagen också ska ge en känsla av Retreat så kommer vi att starta med flödande Seasonal Yoga och avsluta med en energigivande Chakra Meditation.

2 engagerade lärare guidar dig till nya höjder: Marina och Annika. Läs mer i inbjudan: Inbjudan Yoga workshop den 23 april kl 12-16 på Win Win yogastudio i Uppsala city.  (klicka på länken så öppnas en pdf fil med inbjudan) Skriv gärna ut den och dela med dina vänner. Välkomna !! (Max 10 deltagare)

14 nov-Ny Asana workshop på WInWin Yogastudio i Uppsala

Alla bör unna sig att slipa på tekniken i Yogan- både nybörjare och fortsättare. Nybörjare bör få god teknik direkt och fortsättare har mycket att vinna på att slipa bort icke ergonomiska felställningar och få ut ännu större effekt än nu.

Marina Papazian och Annika Stanley Wandebäck brinner båda för raka linjer, längd, rötter, andning. Och skratt. Välkommen till vår återkommande Asana workshop!

 

lördagen den 14 november kl 12-16 på WinWin Yogasatudio i centrala Uppsala. Höstens workshop fokuseras på stående positioner och vridningar, på våren brukar vi gå igenom sittande, liggande och balanser. Men deltagarnas egna frågor och förväntningar går alltid före våra planer.

 

VARMT VÄLKOMMEN!