Nyhet! Yoga för stela med Daniel

FÖR STEL FÖR YOGA? Torsdagar 19.15-20.15

Ingen fara, alla kan Yoga! Vi gör enkla, effektiva övningar som sträcker ut och ger ny energi. Varje klass består av andning, Yoga och avslappning. Efter ca. 3-4 klasser kommer du att märka skillnad i både kropp och sinne. Denna kurs är en introduktionsklass på 10 klasser, start v. 38, priset är 1500kr. Eftersom att du kanske missar någon klass, så pågår terminen i 12 veckor. I priset ingår att du även får prova Qi Gong och Kundalini Yoga, alla klasser utom avancerad Yoga. Som medlem hos oss har du också alltid förtur till våra extra events, ex. teknik workshop, retreats.

Varmt Välkommen!

Invigning av nya studion!

Annika i nya studion

Annika i nya studion

Marina Papazian- Lärare i Seasonal Yoga, Pilates, dans, Qi Gong med mera

Marina Papazian- Lärare i Seasonal Yoga, Pilates, dans, Qi Gong med mera

Roland i Engelska parken 2016 vänd beskuren

Efter många år av drömmar, sparande och hårt arbete så förverkligar vi vår dröm om en egen studio. En plats där ditt välmående börjar redan när du kliver in genom dörren. Vår vision är en familjär känsla där vi ger näring åt varandra. Vi stärker varandra så att vi kan stärka våra familjer, vänner och hela samhället. Särskilt barnen. Barnen idag behöver självkänsla, kreativitet och god fysik. När vi tar hand om oss själva och om varandra blir vi bättre rustade för att vara de trygga vuxna och fina medmänniskor vi är tänkta att vara.

Med stor glädje hälsar vi varmt välkommen på invigning: LÖRDAG 26 aug 11-14 samt SÖNDAG 3 sep 13-17. INBJUDAN: Studio invigning 2017

Roland Nahringbauer- Kundalini Yogalärare

Välkommen till en ny termin!

Med stor glädje oIMG_1208ch längtan efter dig hälsar jag både nya och gamla Yogisar varmt välkomna till en ny underbar termin med Yoga, meditation och personlig utveckling.

Vi startar v.35, i slutet av augusti, denna termin blir det måndagar som vanligt, kompletterat av onsdagar,  och tiden är 20-21.

 

Ny Asana Workshop 23 april

Välkommen till en rolig och lärorik Yoga workshop som kommer att fördjupa din kunskap om Yoga positionernas inneboende intelligens och hur din förfinade teknik kommer att skänka dig än större känsla och närvaro i din Yoga. Passar både nybörjare och vana Yogis- detta är ett livslångt lärande och vi har alla ständigt något att lära och utveckla.

För att dagen också ska ge en känsla av Retreat så kommer vi att starta med flödande Seasonal Yoga och avsluta med en energigivande Chakra Meditation.

2 engagerade lärare guidar dig till nya höjder: Marina och Annika. Läs mer i inbjudan: Inbjudan Yoga workshop den 23 april kl 12-16 på Win Win yogastudio i Uppsala city.  (klicka på länken så öppnas en pdf fil med inbjudan) Skriv gärna ut den och dela med dina vänner. Välkomna !! (Max 10 deltagare)

14 nov-Ny Asana workshop på WInWin Yogastudio i Uppsala

Alla bör unna sig att slipa på tekniken i Yogan- både nybörjare och fortsättare. Nybörjare bör få god teknik direkt och fortsättare har mycket att vinna på att slipa bort icke ergonomiska felställningar och få ut ännu större effekt än nu.

Marina Papazian och Annika Stanley Wandebäck brinner båda för raka linjer, längd, rötter, andning. Och skratt. Välkommen till vår återkommande Asana workshop!

 

lördagen den 14 november kl 12-16 på WinWin Yogasatudio i centrala Uppsala. Höstens workshop fokuseras på stående positioner och vridningar, på våren brukar vi gå igenom sittande, liggande och balanser. Men deltagarnas egna frågor och förväntningar går alltid före våra planer.

 

VARMT VÄLKOMMEN!

Succén fortsätter: Ny Asana Workshop på WinWin Yogastudio den 7 Nov 2015

Inbjudan Yoga workshop

Känner Du att det går för fort på yogaklassen? Hinner Du inte förstå hur man bäst kommer in positionerna? Har du aldrig fått en ordentlig genomgång avgrunder och tekniker?Är du osäker på om du klarar av att göra yoga och därför aldrig provat?

Välkommen till en rolig och lärorik yoga workshop för alla! Max 10 deltagare.

Lördag 7 november, kl.12-16

 Fokus på andning, bandhas och stående positioner

 

Lärande och Skratt under Asana Workshop Nov 2015

Det var 10 elever och 2 lärare som samlades i WinWin Yoga studio en mulen november eftermiddag. Teknik och känsla var temat för dagen och vi använde teori och mycket praktik för att undersöka och lära hur teknik och känsla samspelar och föder varandra. Det blev en mycket rolig och lärorik för alla- något vi kommer att göra igen. /Lärarna Annika SW och Marina Papazian.

 

DSC01451

Annika förmedlar känslan i positionen Hunden

DSC01447

positionen Hunden

DSC01448

Vi jobbade på olika sätt med den krävande men nyttiga positionen Hunden

DSC01442

Annika och Marina visar hur positionen Triangeln kan upplevas med en Yoga partner