Blogg

Önskar du att vi skrev om någonting speciellt i vår blogg?
Kontakta oss

Utveckla teamet genom psykologisk trygghet

Du arbetar många gånger i en grupp och önskar kanske att gruppen fungerar mer som ett högpresterande team, säkert gör du många insatser för att utveckla gruppen till ett team, men det är inte säkert att ni når hela vägen.

Skillnaden på en grupp och ett team är att team får mer gjort med högre kvalitet och att lojaliteten mot teamet är hög. Team är inriktade på resultat, kvalitet och att nå teamets mål. Team har fungerande strategier för konflikthantering.

 

 

När jag arbetar med grupper så börjar jag alltid med att berätta grundläggande fakta om vilka faser en grupp går igenom innan den blir ett team, och vad teamet behöver göra för att förbli högpresterande när det väl nått så långt. Jag delar också ut de 10 nycklarna för effektivitet, baserade på doktor Susan Wheelans forskning.

 

Oavsett vilken författare eller vilken forskare jag läser tycks de vara överens om att det mest grundläggande för att grupper ska utvecklas är att ledaren och deltagarna säkerställer den psykologiska tryggheten.

Bara 2 veckor kvar av höstterminen

Nu är det bara 2 veckor kvar av höstterminen! Fortsätt ladda batterierna med flödande Yoga, Qi Gong och Yin Yoga Vinterns element är Vatten och ger extra omtanke till njurarna och ryggraden. Vi har gratis prova-på klasser under vecka 49 och 50, på det ordinarie schemat samt

Prova-på ”Yoga for teens” – datum ej satt ännu.

Obligatorisk anmälan med namn och hälsotillstånd till 0725646688.”

Välkommen till vår nya hemsida

Under några månaders tid har vi planerat och strukturerat upp vår nya hemsida. Vi är nu stolta att presentera hemsidan som vi hoppas ska göra det tydligare för er som besökare vad vi erbjuder för er samt vilka vi är.

Enjoy!