Om ASW Uppsala

Vi erbjuder kraftfulla redskap som skapar Flow!

Under många år präglades mitt liv av parallella roller: Konsulten, föräldern, samhällsmedborgaren och Yogaläraren. Konsultens intresse för holistiska metoder för hälsa och personlig utveckling möttes med förvåning och Yogalärarens intresse för verksamhets- och affärsutveckling kunde stundtals verka udda. Jag kände mig ofta otillräcklig. Jag kände av stress, fick ont i ryggen, hade huvudvärk och blev rastlös. Kort sagt längtade jag efter en fri och frisk kropp och en själ i ett större, mer lyckligt och meningsfullt sammanhang.

En sommardag 2014 så bestämde jag mig för att sammanföra alla rollerna och bli hel, komplett och fullkomligt sann. Jag utvecklade en unik affärsmodell som tar tillvara hela mig. Det unika med modellen är att den inspirerar till förändring samtidigt som den skapar förutsättningar för ordning och en tydlig struktur. Denna modell genomsyrar alla delar av Aware Spiritual Warrior och har stor del i vår framgång.

Vi kombinerar vår långa erfarenhet från näringslivet med kunskaper om hållbar lycka och hälsa – Välkommen till en magisk utveckling!