Om ASW Uppsala

Vi erbjuder kraftfulla redskap som skapar Flow!

Jag heter Annika Stanley Wandebäck och driver företaget Aware Spiritual Warrior, ASW Uppsala. Jag vill dela en bit av min historia och mina erfarenheter med dig. Redan tidigt i livet var jag ofta stressad, fick ont i ryggen och hade återkommande huvudvärk. Strax före födelsen av vårt äldsta barn, provade jag Yoga. Jag upplevde det som svårt och frustrerande, jag blev ofta yr. Trots det hörde jag en inre röst som kallade mig tillbaka till nya Yogaklasser. Det var utmanande på ett nytt sätt och samtidigt helt underbart! Jag yogade lite då och då och livet rullade på. Allt var ”bra”, familj, roligt jobb som projektledare, hyfsad hälsa, fint hus, härliga vänner. Ändå kände jag att något viktigt saknades, och det onda i ryggen och huvudvärken kom ibland tillbaka. Jag längtade efter en ännu mer fri och frisk kropp och en själ i ett större, mer lyckligt och meningsfullt sammanhang. Jag började Yoga och meditera allt mer, och jag märkte snart hur det onda i ryggen försvann för gott och hur mitt tålamod, empati och förmåga att lyssna ökade. Jag var lycklig och hade en stark tro på mig själv och framtiden.

Effekterna av Yoga och meditation förbluffade mig och jag bestämde mig för att lära mig mer. Hur kunde något så enkelt som yoga några gånger per vecka skapa så stora positiva förändringar? Under ett helt års tid genomgick jag den fantastiska utbildningen i Seasonal Hatha Yoga och kort därefter höll jag de första kurserna i Yoga.

Yoga är den bästa personliga utvecklingen för mig och har blivit märkbart bättre på mitt jobb som projektledare och förändringsledare. Viktigare än det, jag känner mig som en bättre och mer närvarande människa. Jag är lugn, avspänd och lycklig och jag ger energi och kärlek till min omgivning. En underbar känsla av rikedom!

Det Fokus, den Energi och den Harmoni jag funnit, utgör fundamentet i ASW bägge affärsområden: Project &Business Excellence för företag och ASW Seasonal Yoga studio för individer.

Det unika med ASW arbetsmodell är att den inspirerar till förändring och har en tydlig struktur. Modellen genomsyrar alla delar av Aware Spiritual Warrior (ASW) och är nyckeln till framgång.

Vi kombinerar vår gedigna erfarenhet från näringslivet med kunskaper om hållbar lycka och hälsa – Välkommen till en magisk utveckling, vare sig du är ett företag eller en person!