ASW team

Våra lärare ASW Seasonal Yoga och PT Studio

Annika Stanley Wandebäck

En modern Yogi som skapat Aware Spiritual Warriors unika erbjudanden. Annika är en erfaren management konsult som brinner för #happyatwork

Utövat Yoga i mer än 20 år och undervisat under hälften av denna tid. Tar den Yogiska filosofin till praktik på Yogamattan och integrerar intelligensen i mage och hjärta med den i huvudet. Annika delar på ett lättförståeligt sätt med sig av uråldrig visdom från den kinesiska läkekonsten (TCM) och Ayurveda.

Den bästa Yogan är den som blir av !

Läs mer

Elin Scott

Certifierad Yogalärare i Samayoga, Yinyoga och Barnyoga

Legitimerad lärare i religion och språk samt sång- och värdeutbildare inom Svenska Kyrkan.

Bor i idylliska Öregrund med familj och verkar inom olika områden för psykisk och fysisk hälsa för alla åldrar.
Kan man andas kan man Yoga!
Läs mer

Marina Papazian

Lärare i Seasonal Yoga, Pilates, dans, Spirals och Qi Gong

Certifierad Yogalärare, lärare i Pilates, dans, Qi Gong, energitekniker. Terapeut i traditionell kinesisk medicin (TCM) och Shiatzu. Driver Alternativakademin och Energiskolan.

Marinas kunskaper är båda djupa och breda, insamlade under ett helt liv i välmåendet tjänst. Hon väver in  kunskaperna från traditionell kinesisk medicin i sina pedagogiska Yogaklasser.

Allt är energi, energi är liv !

Läs mer

Daniel Wandebäck

Hatha- och Kundaliniyogalärare. Affärscoach och mental tränare.

Daniel är jurist, affärscoacher och Yogalärare. Han besitter unika pedagogiska egenskaper och skapar en trygg och glad stämning i studion. Daniel kombinerar det bästa från Hatha Yogan och Kundaliniyogan och vet hur en rygg ska hållas frisk. Daniel är dessutom musikalisk och kan många vackra och helande mantran. Be honom om något mantra så får du se själv!

 

Läs mer

Sophie Klinga

Inköpscontroller och personlig tränare (PT)

Vårt senaste tillskott i ASW familjen! Sophie tränar och tävlar i hinderbana och är en otroligt inspirerande personlig tränare som verkligen får dig att se fram emot nästa träningspass. Funktionell träning med PT är ett mycket bra komplement till Yogaträningen. Särkilt när vi blir äldre än 30 år, då behöver vi starka muskler för att må bra och ha kroppar som tillåter oss göra det vi vill.

Du kan så mycket mer än du tror!

Läs mer