Priser

Terminen är normalt sätt 14 veckor lång. Hösten startar vecka 36 och våren vecka 3.
Uppehåll för skollov och röda dagar, i vissa fall även dag före/ efter röd dag.

Alla våra klasser sänds på Zoom. Som medlem har du fri tillgång till samtliga on-line klasser samt plats i studion på den kurs som du valt att boka dig på. För dig som enbart deltar on-line har 20% rabatt och du har också tillgång till samtliga klasser.

KAMPANJ våren 2020:
Introducera en vän till ASW Yoga och PT studio och erhåll en gratis privatlektion i Yoga eller Styrka. Värde 950 kr.

Rabatter:

  • 20% familjerabatt.
  • 50% rabatt för barn och studerande.

Om du saknar något upplägg så försöker vi skapa någonting som passar dig/ er. Nybörjare välkomnas kontinuerligt och särskilt till våra prova-på tillfällen. Vi reserverar oss för ev. ändringar. NAMASTE!

 

Studio

2800 KR

För dig som älskar att Yoga och tillhöra en yogagemenskap. Förutom din kvällskurs i studion har du också fri tillgång till alla klasser via on-line verktyget Zoom.

Läs mer

On-line medlem

2240 KR

För dig som uppskattar de härliga effekterna av Yoga, men föredrar att göra din Yoga från ditt hem eller var du vill. Du har tillgång till samtliga klasser on-line.

Läs mer

Styrka med PT (5 gånger)

1250 KR

Du önskar förbättra styrka och kondition med hjälp av genomtänkta att roliga träningsprogram med inspirerande personlig tränare. Kursen ges några gånger per år, PT kommer till studion varannan vecka.

Läs mer

Privatlektion Yoga eller Styrka

950 KR

Passar tiderna på vårt ordinarie schema inte dig? Missade du kurs-starten och vill inte vänta till nästa omgång? Har du kört fast och behöver tips & råd? Har du specifika områden du vill fördjupa dig i? Då kanske privatlektioner passar dig?

PT-yoga passar också bra om:

• du vill avancera lite snabbare

• du tvärtom vill ta det extra lugnt och långsamt

• du inte trivs med gruppaktiviteter

• du har problem med kroppen och behöver extra uppmärksamhet och stöd

Vi skräddarsyr individuell yoga & personlig träning efter dina önskemål.

Läs mer

Customized

1600 KR

Har du familj eller vänner som också vill uppleva de positiva effekterna av Yoga? Är ni 2-4 personer som vill Yoga eller styrketräna med PT tillsammans? Passar tiderna på vårt ordinarie schema inte er? Missade ni kurs-starten och vill inte vänta till nästa omgång? Då kanske Customized passar er?

Vi skräddarsyr er träning efter era önskemål. Ni kan välja mellan både dynamiska och mer stillsamma yogaformer, yogaställningar, andningsövningar, chanting och djupavspänning. Eller stenhård styrketräning med PT.

Läs mer

Individuella programmet

3000 KR

Skräddarsytt paket bestående av 3 personligt utformade privatlektioner: individuellt utformat Yogaprogram eller Styrkeprogram samt 5 fria drop-in klasser på gruppträningsschemat.

Läs mer

Fristående Temaklasser

Temaklass är en fördjupad klass på 2-4 timmar, dessa är engångsklasser och öppna för alla. Dessa klasser har ett unikt innehåll och mål.

2-timmarklass: 400 kr; 350 för medlemmar
3-timmarklass: 550 kr; 500 för medlemmar
4-timmarklass: 700 kr; 600 för medlemmar

On-line: samma som medlemspris.

Drop-in på någon klass i gruppschema kostar 350 kr; 200kr för medlemmar

Prova-på för 200 kr, gäller i sällskap med någon av våra medlemmar eller på våra prova-på veckor.

Läs mer