Priser

Vi reserverar oss för ev. ändringar. Terminen är 14-16 veckor lång. Uppehåll för skollov och röda dagar.

Rabatter:

  • 20% familjerabatt.
  • 50% rabatt för barn och studerande.

Om du saknar något upplägg så försöker vi skapa någonting som passar dig/ er. Nybörjare välkomnas kontinuerligt och särskilt till våra prova-på veckor. NAMASTE!

 

STUDIO GULD

3450 KR

För dig som älskar att Yoga och har yogagemenskapen som högsta prioritet. Passar även dig som vill ha flexibilitet. Med GULD så Yogar du obegränsat på alla våra klasser. Du erhåller också 20% rabatt på våra retreats, privatlektioner, sommarkurser och på våra företagsklasser.

Läs mer

STUDIO SILVER

2300 KR

För dig som uppskattar de härliga effekterna av Yoga, men som också vill ha tid över till annat. Med SILVER så Yogar en gång i veckan, du följer samma klass och grupp. Passar dig som gillar rutiner och gruppgemenskap.

Läs mer

STUDIO BRONS (2 ALTERNATIV)

1600 KR

A) Klippkort 8 gånger under ett år. För dig som har tidigare Yoga-vana och Yogar på egen hand. Du vill ha maximal flexibilitet och fördjupa din egen praktik med några inspirationsklasser under året.

B) Du är morgonpigg och vill ha lediga kvällar. Du yogar obegränsat på våra morgonklasser.

Läs mer

Privatlektion (PT klass)

700 KR

Passar tiderna på vårt ordinarie schema inte dig? Missade du kurs-starten och vill inte vänta till nästa omgång? Har du kört fast och behöver tips & råd? Har du specifika områden du vill fördjupa dig i? Då kanske privatlektioner passar dig?

PT-yoga passar också bra om:

• du vill avancera lite snabbare

• du tvärtom vill ta det extra lugnt och långsamt

• du inte trivs med gruppaktiviteter

• du har allvarliga problem med kroppen och behöver extra uppmärksamhet

Vi skräddarsyr individuell yoga & personlig träning efter dina önskemål. Du kan välja mellan både dynamiska och mer stillsamma yogaformer, yogaställningar, andningsövningar, chanting och djupavspänning.

Läs mer

Customized

1000 KR

Har du familj eller vänner som också vill uppleva de positiva effekterna av Yoga? Är ni 2-4 personer som vill Yoga tillsammans? Passar tiderna på vårt ordinarie schema inte er? Missade ni kurs-starten och vill inte vänta till nästa omgång? Då kanske Customized passar er?

Vi skräddarsyr er yogaträning efter era önskemål. Ni kan välja mellan både dynamiska och mer stillsamma yogaformer, yogaställningar, andningsövningar, chanting och djupavspänning.

Läs mer

Individuella programmet

2300 KR

Skräddarsytt paket bestående av 3 personligt utformade PT- klasser, individuellt utformat Yogaprogram samt 5 fria drop-in klasser på gruppträningsschemat.

Läs mer

Temaklasser

Temaklass är en fördjupad klass på 2-4 timmar, dessa är engångsklasser och öppna för alla. Dessa klasser har ett unikt innehåll och mål.

2-timmarklass: 450 kr; 300 för medlemmar
3-timmarklass: 600 kr; 450 för medlemmar
4-timmarklass: 750 kr; 600 för medlemmar

Drop-in på någon klass i gruppschema kostar 250 kr, 200kr för medlemmar.

Läs mer