Priser

Vi reserverar oss för ev. ändringar. Terminen är 14 veckor lång. Uppehåll för skollov och röda dagar. Morgonyogan utgår ett par gånger per termin, på kvällsklasserna sätter vi in vikarie. Kundaliniyogan saknar vikarie och är därför bara 10 veckor lång, priset justeras därför till 1900 kr. (Exakta datum som utgår meddelas medlemmarna i god tid.)

KAMPANJ januari 2020:
Gå kursen i KundaliniYoga och få halva priset på morgonyogan.
Gå kursen i KundaliniYoga och bjud med en vän för halva priset.

Rabatter:

  • 20% familjerabatt.
  • 50% rabatt för barn och studerande.

Om du saknar något upplägg så försöker vi skapa någonting som passar dig/ er. Nybörjare välkomnas kontinuerligt och särskilt till våra prova-på tillfällen. NAMASTE!

 

STUDIO GULD

3600 KR

För dig som älskar att Yoga och har yogagemenskapen som högsta prioritet och passar dig som vill ha maximal flexibilitet. Med medlemsnivå GULD så Yogar du obegränsat på alla våra klasser. För att skapa plats för dig så är våra grupper begränsade till 8 personer.

Läs mer

STUDIO SILVER

2400 KR

För dig som uppskattar de härliga effekterna av Yoga, men som också vill ha tid över till annat. Med SILVER så Yogar en gång i veckan, du följer i huvudsak samma klass, lärare och grupp, men du kan byta helt fritt till annan klass. För att det passar dig bättre eller för att du helt enkelt vill uppleva en annan klass. När du är sjuk eller på semester så tar du igen med dubbla klasser någon gång under terminen. Du har förtur / garanterad plats på den klass du är anmäld, och går på andra klasser i mån av plats. För att skapa plats så är våra grupper begränsade till 8 personer.

Läs mer

STUDIO BRONS

1800 KR

Medlemsskap BRONS innebär att du är morgonpigg eller att vill ha lediga kvällar. Du yogar obegränsat på våra morgonklasser. Denna klass har ingen vikarie, några klasser ställs in.

Läs mer

STUDIO STEN

1700 KR

Klippkort 8 gånger under ett år. För dig som har tidigare Yoga-vana och Yogar på egen hand. Du vill antagligen uppleva gruppgemenskap ibland och  fördjupa din egen praktik med några inspirationsklasser under året. Lämpar sig väl ihop med några av våra fristående temaklasser.

Läs mer

Privatlektion (PT klass)

700 KR

Passar tiderna på vårt ordinarie schema inte dig? Missade du kurs-starten och vill inte vänta till nästa omgång? Har du kört fast och behöver tips & råd? Har du specifika områden du vill fördjupa dig i? Då kanske privatlektioner passar dig?

PT-yoga passar också bra om:

• du vill avancera lite snabbare

• du tvärtom vill ta det extra lugnt och långsamt

• du inte trivs med gruppaktiviteter

• du har allvarliga problem med kroppen och behöver extra uppmärksamhet

Vi skräddarsyr individuell yoga & personlig träning efter dina önskemål. Du kan välja mellan både dynamiska och mer stillsamma yogaformer, yogaställningar, andningsövningar, chanting och djupavspänning.

Läs mer

Customized

1000 KR

Har du familj eller vänner som också vill uppleva de positiva effekterna av Yoga? Är ni 2-4 personer som vill Yoga tillsammans? Passar tiderna på vårt ordinarie schema inte er? Missade ni kurs-starten och vill inte vänta till nästa omgång? Då kanske Customized passar er?

Vi skräddarsyr er yogaträning efter era önskemål. Ni kan välja mellan både dynamiska och mer stillsamma yogaformer, yogaställningar, andningsövningar, chanting och djupavspänning.

Läs mer

Individuella programmet

2400 KR

Skräddarsytt paket bestående av 3 personligt utformade PT- klasser, individuellt utformat Yogaprogram samt 5 fria drop-in klasser på gruppträningsschemat.

Läs mer

Fristående Temaklasser

Temaklass är en fördjupad klass på 2-4 timmar, dessa är engångsklasser och öppna för alla. Dessa klasser har ett unikt innehåll och mål.

2-timmarklass: 350 kr; 300 för medlemmar
3-timmarklass: 550 kr; 450 för medlemmar
4-timmarklass: 700 kr; 600 för medlemmar

Drop-in på någon klass i gruppschema kostar 260 kr; 200kr för medlemmar

Prova-på för 130 kr, gäller i sällskap med någon av våra medlemmar.

Läs mer