Kundcase och rekommendationer

Elize Letho

Seasonal flow för fortsättare

Det har varit en fantastisk förmån att få ha Annika som yogalärare i fyra år. Annika levererar en feelgood känsla som ingen annan genom den glädje, värme och harmoni hon sprider. Hennes pedagogiska lektioner anpassas till den nivå varje individ befinner sig på snarare än att fokusera på prestation. Jag lämnar varje pass med ett stort leende och full av energi.

Läs mer

Inger Knecht

Individuella programmet

Första kontakten, ett mail :
Tack för pratet idag! Känner mig jätteinspirerad inför fortsättningen!

Ska försöka skriva några korta rader om det som jag tänker har lett mig till att vilja prova yoga.
Har nu under flera år försökt hitta balans i livet både fysiskt och psykiskt.
Kanske började resan i och med att barnen kom och livspusslet började bli allt svårare att få ihop. Är väl en rätt typisk ”duktig flicka”…
Var sjukskriven 2011 för utmattningsdepression. Har sedan provat olika terapier, både psykoterapi, KBT och Rosen, för att försöka hitta en mer hälsosam väg framåt. Har lärt mig mycket om mig själv på alla dessa och är glad för det.
Men det känns ganska tydligt att jag fortfarande inte är helt och fullt i mental toppform… stressen tenderar att ”ta över” mig med jämna mellanrum.
Har nu i två år ca gått på akupunktur för att försöka hålla stressen på en bättre nivå, men längtar verkligen efter redskap som jag själv kanske kan kontrollera och förstå och använda i vardagen, så att jag kanske kan förändra beteenden och tankar mer på djupet och inte bara ”behandla symtomen”.

Efter första mötet:

Det kändes så jättebra idag!! Du var så tydlig och tålmodig och inspirerande. Har känt mig märkligt ”rotad” och lugn hela dagen!
Och ländryggen har känts mjuk och smidig hela dagen med! Inte stel och lätt öm som ofta annars.

Efter första privatlektionen:

Det har gått ganska bra tror jag. Tror att jag har fått hyfsad koll på positionerna, men fortfarande lite osäker på flödet och ordningen i solhälsningen. Avslappningen med bolster under ländryggen är så skön!!!
Tycker mig uppleva skillnad de dagar jag hinner göra övningarna på morgonen. Lugnare i sinnet på något vis och en sorts mer harmonisk känsla i kroppen än annars.
Jag tycker det går bra, men långsamt… har svårt att hitta en bra rutin att få in yogan i vardagen, men tänker att det får ta sin tid.

Efter 2 privatlektioner:

När jag gör övningarna känns det väldigt positivt i kroppen! Min kropp verkar speciellt längta efter hunden?!
Jag tycker att jag börjat sova så bra sedan vi sågs första gången i augusti! Djupare och lugnare! Och somnar fortare. Jätteglad för det!
Även ländryggen verkar må bättre! Känner mig lite starkare och mjukare, men framför allt lite oftare mer medveten om både andningen och bäckenets position.

Läs mer

Claudia Wennberg

So much more than a Yoga studio! (From Texas, living in Sunnersta)

Joining a class is more than a personal gift to myself. I found a loving community with amazing people and high-quality Yoga and super powerful Qi Gong training. I absolutely love it.

Läs mer