Framgångsrika företag förstår att medarbetare behöver må bra för att vara kreativa och uppnå företagens mål. Yoga och Meditation är kraftfulla och vedertagna verktyg för att förbättra den kognitiva förmågan och det sociala samspelet. I en trygg och avslappnad arbetsmiljö skapas lätt nya kreativa tankar vilket skapar en effektiv och lärande organisation som når sina mål .

Jag har en vision om att människor på varje arbetsplats utför sina sysslor med glädje, effektivitet och frihet från onödig stress. För att uppnå detta tror jag man behöver ge sin personal feedback, inre motivation och möjlighet till personlig utveckling.

Yoga är en flertusenårig indisk tradition och det äldsta systemet för personlig utveckling. Kroppspositioner, andningsövningar och avslappning. Inga konstigheter, bara ett naturligt sätt att maximera den fysiska och mentala hälsan. Med regelbunden utövning blir du starkare, rörligare och mer fokuserad. Du lär dig att utnyttja hela din andningskapacitet och tekniker för att behålla lugnet i stressade situationer.

Idag är det vanligt att svenskar tar yogalektioner på fritiden. Mitt erbjudande är att jag tar yogan till er arbetsplats. En personalförmån som gynnar både anställda och arbetsgivare. Forskning visar att regelbunden yogaträning kan bidra till bl.a. minskade ryggsmärtor, sänkt blodtryck och bättre sömnkvalitet.

Vem kan delta? ALLA kan yoga. Det spelar ingen roll om du är stel som ett kylskåp, överrörlig eller har en hjärna som ständigt går på högvarv. Yoga anpassas efter individens förutsättningar och behov. Vad behövs? En lokal som rymmer antalet personer som vill delta. Om detta inte finns internt kan ASW Studio användas.

Välkommen med din förfrågan för Yoga på Din arbetsplats!